Yatak Olan Tekli Koltuk Fiyatları

Yatak Olan Tekli Koltuk Modelleri

Seray Serios Yatakli Tekli Koltuk Mor Fiyati Vivense

Yatak Olan Koltuk Tekli Seryat Fiyatlari Ve Ozellikleri

1 470 00 tl kdv poli tekli yatak olan koltuk koyu kahve.

Yatak olan tekli koltuk fiyatları. Oturum yüksekliği 43. Mobilya sekterünün dev markası bellona tarafından üretilen koltuk takımları yatak odası takımları yemek odası takımları genç odası takımları bahçe mobilyaları yataklar bazalar uyku setleri nevresim takımları yastıklar piranlarda bulabilirsiniz. Zemine zarar vermeyen plastik ayaklar. Seray seruzan yataklı tekli koltuk.

Oldukça rahat bir model olan cosmo 2 li ve tekli koltuk çeşitlerini müşterilerine sunmaktadır. Tek kişilik yataklı koltuklarımız özel üretim olup kullanılan malzemeler 1 kalitedir. Dolgu süngerleri 12 cm kalınlığında 38 dansite gri sünger kullanılmaktadır. En şık milano art deco koltuk takımı hemen teslim takımlar 36 ay taksit türkiye nin her yerine ücretsiz teslimat kurulum ve montaj seçeneğiyle.

Az yer kaplayan tasarım. Kolay temizlenebilen kumaşı ile temizlik zahmetinden kurtulup koltuğun tadını çıkarabilirsiniz. Tek kişilik yatak olan koltuklar. Rahat oturumlu modern tasarıma sahiptir.

Tek kişilik yataklı koltukların özellikleri. Yatak olabilen tekli koltuk ve çift kişilik yatak olan kanepe fiyatları için en uygun yataklı ürün fiyatlarını sunan vivense ev ve yaşam ünitelerinde geliştirdiği ürünlerle müşterilerinin mutluluğunu önemser. Yarım açıldığında dinlenme koltuğu tam açıldığında tek kişilik yatak olabilen işlevselliğe sahip. Mutfak masa sandelyeleri köşe takımları berjerler puflar tv koltukları büfeler büfe aynaları kaliteli ve garantili.

Yatak olan tekli koltuklar. Diğer hemen teslim koltuk takımları 2 günde teslim mobilyalar metal koltuk takımları art deco koltuk takımları 2020 mobilya modelleri kategorisindeki ürünleri hemen ince. Yatakli koltuklar ve tüm ürünlerde 40 a varan indirim fırsatını yakalayın yeni yılda doğtaş tarzına sahip olun. Doğtaş ta 10 kdv indirimli fiyatlar başladı.

Bu sayede istediğiniz zaman koltuk istediğinizde de yatak olarak kullanabileceğiniz bir ürün halini alır. Ofis gibi resmi ortamlar için deri kumaşlar ya da klasik dokunuşların hakim olduğu modeller tercih edilebilir. Yataklı koltuk modellerinde renk ve desen zenginliğiyle öne çıkan enza nın eşsiz tasarımlara sahip kanepe modelleri konfor ve estetiği bir araya getiriyor. Metal iskeletin 1 2mm kalınlığında profil kullanılmakta olup özel fırın boya ile boyanmaktadır.

Desenli kırlentleri ile zerafet katmaktadır. Sevde tekli yatak olan koltuk sütlü kahve fiyatı. Bir çok yaşam alanı yanı sıra daha çok otel hastane ev ve home office ler de kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Yatak olabilme özelliği sayesinde misafirlerinizi ağırlayabilir veya odada uyuyabilirsiniz.

Isbir Yatak Rubin

Tekli Yatak Olabilen Koltuk Modelleri Ve Fiyati Dekopasaj