özbay Mobilya Yatak Odası Takımları

Marcello Yatak Odasi Takimi

Ozbay Mobilya Kiskandiran Tasarimlar Kiskandiran Fiyatlarla

Pena Yatak Odasi Takimi

özbay mobilya kıskandıran tasarımları ve kıskandıran fiyatları ile bayanların ve beylerin gözlerini kamaştırıyor.

özbay mobilya yatak odası takımları. Köşe takımları her eve uyum sağlayan modellerdir. Son zamanlarda sıklıkla tercih edilen bu ürünler ile evlerinize hem şıklık hem de spor bir görünüm katacağınızdan şüpheniz olmasın. Bu yüzden gerek yatak seçimi gerek se yatak odası dekorasyonu önem taşımaktadır. Yatak odası seçimleri kişiler için çok önemli olmasa da ince detaylar ile harika şeyler ortaya.

Ankara da 8 fas ve irak ta 1 er olmak üzere toplam 10 mağaza ile 32 yıldır hizmetinizdeyiz. Kaliteli mobilyalarla estetiği ve tarzı bir araya getiren özbay mobilyanın yatak odaları huzurlu bir uykuyu garantiliyor. Yatak odası evimizin rahatlık kısmıdır. Günün tüm yorgunluğunu attığınız bu alanın sizi rahat ettirmesi çok önemli bir detaydır.

Alanza yatak odası takımı teknik özellikleralanza yatak odası modelimiz 1 adet gardırop 1 adet karyola başlığı 2 adet komodin 1 adet şifonyer şifonyer aynasın dan oluşmaktadır kasa kısımları 1 sınıf özel kaplama malzemeden üretilmiştir kapaklar ve kapiccino detaylarda özel mdf özeri lake boya uygulanmıştır komodin şifony. özbay mobilya olarak köşe takımları alanında oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir. özbay mobilyanın estetik yatak odası tasarımları 2016 senesinde de göz dolduruyor. Işte özbay mobilya nın 2016 yatak odası takımları.

Genç odası takımı özbay dan alınır. Birbirinden şık mobilya modelleri ile ev dekorasyonu nuzu tamamlayan aksesuarlar ve daha birçok seçenek özbay mobilya mağazalarında. çocuklarınızın odalarını birbirinden şık genç odası takımları ile yenilemek isterseniz en uygun fiyatlara özbay dan satın alın. Lüxs koltuk takımları lükx maksi koltuk takımları yataklı koltuk takımı yataklı maksi koltuk takımı yatak odası.

Jest Yatak Odasi Takimi

Pegasus Yatak Odasi Takimi Beyaz